Live Venice Webcam
Hjem | forbehold
  Hotel Atlantic Milano Hotel Atlantic MilanoBestil Online
  

  English  Italiano  Français  Español  Deutsch  Português  Svenska  Danske  Русский  中文  日本語 

Bookmark denne side  

 
Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan
Overview

Bestil Online

Hotel Atlantic Milan er i Milano kendt for at være et hotel, der sætter meget høje standarder for kundevenlighed og gæstfrihed. Dette firestjernede hotel i Milanos bymidte ligger blot nogle få øjeblikkes gang fra hovedbanegården, og tilbyder sine gæster den allerhøjeste standard inden for professionel imødekommenhed og gæstfrihed. Takket være vores supereffektive, interne ledelsessystem – der er udviklet over de seneste 30 år – er vi her på Hotel Atlantic Milano stolte over at kunne tilbyde vore gæster et serviceniveau, der er uset i Italien. Det gælder for vores forretningsrejsende klienter såvel som for vore kulturbesøgende gæster.

Vi tilbyder en bred vifte af faciliteter og ydelser, og dette elegante og moderne hotel i Milano er en ideel løsning for alle slags besøgende. Vi har mere end 70 luksuriøse værelser, der står til Deres disposition hele året, i forskellige kategorier, samt bekvemmeligheder som Wi-Fi internetadgang og et fitness center. Vi håber derfor at kunne dække alle de behov vore gæster måtte have. Oplev vores Virtuelle Tour, for selv at undersøge Hotel Atlantic Milan.

Hotel Atlantic Breakfast TableHotellets centrale beliggenhed i Milano giver os endnu mere prestige. Vi ligger blot få minutters gang fra hovedbanegården, Milano Centrale. Det vil sige, vi befinder os lige på dørtrinet af erhvervsdistriktet i denne storslåede handelsby, såvel som den historiske midte – og naturligvis ligger vi meget tæt på butikkerne og et sandt paradis for shopping, nemlig den berømte Via Montenapoleone.

Under jeres ophold vil vores flersprogede personale sørge for, at jeres tid bliver udnyttet så godt som muligt, og vil regelmæssigt holde jer opdateret omkring særlige begivenheder og festivaler, der finder sted i byen, samt muligheden for at deltage i lærerige besøg til byens vigtigste skatte.

For at undersøge om der er ledige værelser, gå til Atlantic Hotel Live Booking nu.

Check Availability & Book Now   Secure Online Booking
Hjem | forbehold