Live Venice Webcam
Home Bokningar
  Hotel Atlantic Logo Hotel Atlantic Milan


Boka Online  

  English  Italiano  Français  Español  Deutsch  Português  Svenska  Danske  Русский  中文  日本語 

Bookmark This Page  

 
Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan Atlantic Hotel Milan
Översikt

BOKA ONLINE

Atlantic Hotel Milano noteras i staden för briljera i kundservice och gästfrihet. Detta 4 stjärniga hotell i centrala Milano, ligger bara några ögonblick bort från Centralstationen. Hotellet ger sina gäster den allra högsta standarden för professionell artighet och hjärtlighet. Tack vare vår supereffektiva interna ledningssystemet –som har utvecklades under 30 år - här på Hotel Atlantic Milano är vi stolta att kunna erbjuda våra gäster en service oöverträffad i Italien, både för våra affärsresenärer och dem som är här för att njuta.

Vi erbjuder ett stort utbud av faciliteter och tjänster, detta eleganta och moderna hotell i Milano är ett idealiskt alternativ för företag såväl som turister. Med 70 lyxiga rum tillgängliga året runt i standard eller bättre klass, och andra faciliteter som Wi-Fi och ett fitnesscenter, bör gästerna på hotell Atlantic känna sig som hemma. Se vår Virtuell visning så kan du se själv.

Hotel Atlantic Breakfast TableDen centrala placeringen av detta överlägsna 4 stjärniga hotellet i Milano ger oss ännu mer prestige. Bara några minuter från Milano Centrale - stadens viktigaste järnvägsstation. Atlantic Hotel Milano är även på tröskeln till affärsdistriktet i den stora kommersiella staden och stadens historiska centrum och naturligtvis den berömda Via Montenapoleone shoppingparadis.

Medan du är här, kommer vår flerspråkiga concierge-personal se till att din tid här går åt så fruktbart som möjligt, med regelbundna uppdateringar om turistinformation, speciella evenemang och festivaler samt möjlighet till informativa turer i stadens största skatter.

För att kontrollera tillgänglighet eller göra en bokning, gå till Atlantic Hotel Live Bokning sida nu.

Kontrollera tillgänglighet & Boka nu   Säker onlinebokning
Home Bokningar